Meewerkstagiair IT AI & Robotisering [Dutch]

This internship is only for Dutchies... we apologize for the inconvenience

Alle stages zijn voor een half studiejaar, meer of minder is in overleg mogelijk! Zowel bachelor als master zijn welkom! Voor bachelor studenten betekent dit dus in overleg gaan met de examencommissie omdat bachelor stages regulier maar 3ecs bevatten.

Meewerkstagiair IT AI & Robotisering

 • Vakgebied:Data Analytics, IT
 • Locatie:Apeldoorn
 • Uren: 34 uur per week
 • Dienstverband:Stage

INTERESSE

Mail Emma voor vragen!

Over deze vacature

Een robot die binnen enkele seconden klantfacturen kan verwerken, hoe gááf is dat?! Wij doen het. Met behulp van AI realiseren we de optimale klantbeleving, en daar kan jij onderdeel van worden. 

Deze robot was een van de eerste toepassingen van AI binnen Zilveren Kruis en heeft ervoor gezorgd dat klanten binnen seconden (i.p.v. dagen) weten of hun factuur goedgekeurd is. Een supergave innovatie van grote toegevoegde waarde is voor Zilveren Kruis. Echter is dit pas het begin! Momenteel wordt al meer dan de helft van de totale stromen al door de robot verwerkt, maar hier is nog meer te behalen én precies dat is waar het team momenteel mee bezig is. Het doel is om meer te kunnen laten verwerken door de robot en dit ook continu te blijven verbeteren. 

Ik hoor je nu denken, hoe doen ze dit dan? Dit team werkt in een Agile/Scrum omgeving en is continu bezig met het ontwikkelen van ‘changes’. Deze worden wekelijks gebundeld en moeten verder getest en ontwikkeld worden. En dat is waar we jou voor nodig hebben! Als echte ‘release baas’ ga jij aan de slag met het bundelen van de changes, het plannen van de vervolgstappen en testen en zet jij uiteindelijk door aan productie wat er in gebruik genomen gaat worden. Ook mag je aan de slag met het verhogen van de efficiency om uiteindelijk te zorgen dat changes sneller in gebruik genomen worden. 

Daarnaast vindt dit team het ontzettend leuk om jou mee te nemen in de wereld van AI. Er is volop ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen richting jouw ambities. Je zou bijvoorbeeld zelf aan de slag kunnen gaan met een verbetering van de robot, die dan uiteindelijk gebruikt wordt voor de verwerking van facturen voor duizenden klanten van Zilveren Kruis, dat is pas écht impact maken! 

Zilveren Kruis data & AI

Je komt te werken in een team met data engineers en specialisten. Dit team bestaat uit 7 fulltime collega’s én een ‘schaduwteam’ van 7 gemotiveerde, gedreven bèta-studenten. Samen werken ze elke dag om het gebruik van kunstmatige intelligentie binnen Zilveren Kruis uit te breiden en te verbeteren. Hoe gaaf is dat? Daarnaast werken ze samen in een Agile/Scrum omgeving, waarbij de complexe materie verdeeld wordt in kleinere stukken om het verschil te kunnen maken. 

 Het team is ontzettend specialistisch, energiek en werkt hecht samen. Dit doen ze echter volledig op afstand! Alle samenwerking gaat via de online omgevingen en ze ontmoeten elkaar enkel fysiek wanneer er een feestje te vieren is! Waar je woont maakt dus niet uit, de passie voor het vakgebied is veel belangrijker dan locatie. 

Wat jou uniek maakt als Meewerkstagiair IT AI & Robotisering

 • Je hebt affiniteit met IT, robotisering en AI;
 • Je vindt het gaaf om bezig te gaan met innovaties en wil continu blijven verbeteren;
 • Je hebt lef en gaat graag proactief aan de slag; 
 • Het is een pré als je kennis hebt van de volgende systemen: GIT, Python, SQL, OpenShift, Azure en Linux. 

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.  

Wat wij bieden

Ook als stagiair-Hartloper zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je natuurlijk graag voor! Lees je mee?   

 • Een uitdagende meewerk óf afstudeerstage bij een van de grootste verzekeraars van Nederland!   
 • Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard, dus ook voor jou! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor Netflix, je studie óf jouw favoriete sport!   
 • Een passende stagevergoeding (€650 bruto per maand). 
 • Een laptop tijdens je stageperiode én indien nodig een telefoon. Wel zo gemakkelijk.   
 • De mogelijkheid om thuis te werken. Fijn als je dingen wilt uitwerken.   
 • Reiskostenvergoeding als je geen studenten OV hebt.   
 • Deelname aan Jong-Achmea activiteiten. Zo leer jij anderen binnen de organisatie kennen en werk je aan jezelf én jouw netwerk. Handig voor later ?!   

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Solliciteren? 

 • Ga naar de website om te solliciteren!
 • Je kunt solliciteren tot en met midden januari (officieel tot 2 december, maar de deadline is niet strict); 
 • De startdatum van deze stage is 1 Februari 2023.  

Binnen 5 dagen reactie

Al binnen 5 dagen weet je waar je aan toe bent.

Onze 1e kennismaking

Tijdens onze eerste ontmoeting kijken we naar de mogelijkheden die er voor ons allebei zijn.

Soms een assessment

Afhankelijk van het type stage, kan het zijn dat we jou nog vragen om een assesment te maken. Gewoon vanaf jouw device thuis.