Nedap logo

Nedap

Nedap N.V. creëert duurzame, hoogwaardige technologie oplossingen die mensen helpen productiever en succesvoller te zijn in hun (professionele) leven. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld en de beveiliging van de Eiffeltoren. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt.

Brede expertise in huis

Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit, fundamenteel begrip van technologie en een zeer goede samenwerking met onze klanten. Onze ideeën vertalen wij in producten die het verschil maken voor mensen over de hele wereld.

Nedap is georganiseerd in zeven marktgroepen, elk met een diep inzicht in het betreffende marktsegment. Dit resulteert in uitgebalanceerde combinaties van de laatste technologieën en in systemen die zijn afgestemd op de vraagstukken van de markt.

Bij Nedap moet je het zelf maken

Door de platte organisatie is het niet de plaats in de hiërarchie die telt, maar de kwaliteit van je argumenten. Eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn daarbij cruciaal. Persoonlijk ondernemerschap staat binnen Nedap voor het nemen van verantwoordelijkheid en het omzetten van ideeën in actie.

Nedap is altijd op zoek naar de slimste professionals die kunnen bijdragen aan het succes van Nedap. Daarbij telt niet zozeer wat je de afgelopen jaren allemaal gedaan hebt, maar wat je de komende jaren nog wilt leren. Waar het om gaat is dat je je bij ons continu verder ontwikkelt en nieuwe inzichten verwerft. Als jij je daarin herkent, willen we graag met je praten. Voor alle actuele vacatures en een kijkje achter de schermen, ga naar: www.lifeatnedap.com.

De N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” is opgericht in 1929. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groenlo, Nederland. Sinds 1947 is de onderneming beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.