Procam

Startersbanen in de IT

Een vliegende start van je IT carrière? Procam TalentWings!

Je bent (bijna) klaar met je studie en je carrière in de IT gaat beginnen. Maar wat ga je doen en bij welk bedrijf wil je werken? Wat vind jij nou écht leuk om te doen? En hoe vind je dit op de arbeidsmarkt? Procam is al sinds 1997 gespecialiseerd in het succesvol bij elkaar brengen van hoog­opgeleide starters en bedrijven. We zorgen voor een goede match en een uitdagend talentenprogramma.

TalentWings: een talentenprogramma op maat!
Bij ons sta jij als individu centraal. We kijken daarom niet simpelweg vanuit een vacature, maar vooral mét jou naar jouw persoonlijkheid en kwaliteiten, jouw ambities en voorkeuren. We beginnen hiermee tijdens de zoektocht naar je nieuwe baan en gaan hiermee verder in ons tweejarige TalentWings programma op het moment dat jij jouw droombaan hebt gevonden. In die twee jaar beschik je over een persoonlijke coach met wie je maandelijks spreekt. Ook besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen.

Vacatures
Momenteel zijn we voor meerdere bedrijven druk op zoek naar IT talenten met passie voor techniek. Wil je programmeren, ontwerpen, testen of adviseren? Wij hebben een passende functie!
Of je nu wilt werken bij een groot of een klein bedrijf, een bedrijf in de olie-industrie of logistiek, bij een bank, een verzekeraar of bij een specialist op het gebied van een bepaalde technologie: de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend en samen kunnen we uitzoeken welke werkomgeving voor jou de uitdaging biedt die je zoekt. Deze zoektocht is op zichzelf al een prachtige ervaring waarin je veel over jezelf te weten komt. En uiteindelijk is dat de basis voor een goede match.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar pas afgestudeerde HBO en WO-ers met een duidelijke passie voor IT. Je bent gedreven om goed te zijn in je werk. Ben je daarnaast leergierig, slim en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Procam in het kort

  • Een wetenschappelijk gefundeerd matchingsprogramma, gebaseerd op je persoonlijkheid, ambities én kennis.
  • Voor pas afgestudeerden die op zoek zijn naar een goede carrièrestart in de IT.
  • Een grote verscheidenheid aan IT-vacatures bij circa 50 organisaties in Nederland.
  • Je eigen ervaren coach.
  • Diverse trainingen afgestemd op jouw ambities.
  • Ook als je nog niet goed weet wat je wilt gaan doen na je studie kun je bij ons een uitgebreide oriëntatie verwachten.
  • Plezier en uitdaging!

Kijk op www.talentwings.nl voor meer informatie!

Iets voor jou en wil je verder praten over de mogelijkheden? Stuur je CV naar m.stap@procam.nl of bel 033-4653205

Message from the WebC

If you find any bugs, please let us know by sending an email to webc@svcognac.nl.
We also appreciate feature suggestions!