Capgemini

Capgemini logo

Kom bij Capgemini en geef gas op je carrière in consultancy!

Ben jij vastbesloten om je ambitie om te zetten in succes? Kom bij Capgemini Consulting en geef gas op je carrière in consultancy! Als Young Professional (0-2 jaar werkervaring) geven we je de ruimte om te ontdekken waar je krachten liggen als management consultant en deze verder te ontwikkelen. Trainingen, opleidingen, coaching on the job, alles wordt in het werk gesteld om je zo snel mogelijk topprestaties te laten neerzetten bij onze klanten.

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je in dienst komt als Young Professional start je met het Consultant Development Community (CDC) programma. Dit is een tweejarig programma waarin startende consultants een trainingsprogramma volgen dat jou de vaardigheden, expertise en tools biedt om optimaal te presteren en te excelleren in de wereld van consulting. Je legt zo een basis voor je carrière binnen Capgemini Consulting. Natuurlijk stopt jouw ontwikkeling hier niet. Met de Capgemini Academy in Nederland, de Capgemini University in Parijs en een persoonlijk ontwikkelplan blijf je jezelf ontwikkelen, ook na de eerste jaren.

Werken bij Capgemini Consulting

Capgemini Consulting is het wereldwijde strategie- en transformatie merk van de Capgemini Group. Wij geloven dat goed advies ontstaat door de strategie van een organisatie te verbinden met de realisatie daarvan.

De wereld verandert in snel tempo. Door trends zoals globalisering, ‘war for talent’, duurzaamheid en digitalisering moeten organisaties snel in kunnen spelen op hun bewegende omgeving. Capgemini is als geen ander bedrijf in staat om organisaties uit alle sectoren te helpen bij het vinden van hun weg in deze snel veranderende digitale wereld. Wij helpen onze klanten om meer succesvol te zijn. Digitalisering biedt enorme kansen die vaak onvoldoende worden benut. Samen met de klant geven we vorm aan hun digitale transformatie om succes te genereren.
Wanneer je aan de slag gaat als Consultant werk je aan uiteenlopende opdrachten bij de klant. Zo werk je bijvoorbeeld in een adviestraject aan het vaststellen en analyseren van het probleem of de gewenste verandering. Vervolgens ga je in een team met zowel Capgemini collega’s als medewerkers van de klant aan de slag, geheel volgens het principe van samenwerken met de klant. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het in kaart brengen en optimaliseren van processen, het faciliteren van workshops en het verwerken en presenteren van projectinformatie. Hiervoor maak je gebruik van het brede scala aan Capgemini tools en methodieken.

Expertises binnen Capgemini Consulting

Capgemini Consulting kent verschillende gebieden waarin je als consultant werkzaam kunt zijn. Deze zijn onderverdeeld in de zogenaamde marktgerelateerde- en expertise gebieden.

 • Financial services
 • Public (Goverment, Health)
 • Consumer products
 • Retail
 • Travel & Transport
 • Manufacturing
 • Telecom
 • Utilities

 • Finance Transformation
 • Digital HR Transformation
 • Supply Chain Transformation
 • Transformation Program Management
 • Cyber Security
 • Digital Customer Experience
 • Digital Insights & Data
 • Digital Strategy & Transformation

Afhankelijk van jouw studie en of specialistische kennis werk je als Consultant vanuit één van deze expertisegebieden of markten.
Op onze website, www.werkenbijcapgemini.nl, vind je de actuele vacatures.

Cultuur

Werken bij Capgemini betekent werken bij een organisatie met de kenmerken van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot internationaal bedrijf.
Onze organisatie kenmerkt zich door een jij-cultuur; de sfeer is ontspannen en inspirerend.
Vaak werk je aan een project in teams met meer en minder ervaren collega's. Gezamenlijk zorg je er voor dat je voor en met de klant het beste resultaat behaalt. Wij noemen dit de Collaborative Business Experience.

Interesse?

Wil jij gas geven op je carrière in consultancy en daarom direct solliciteren?
Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl voor onze vacatures. Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken? Schrijf je dan in voor onze Xperienceday! Inschrijven via www.xperiencedays.nl

Message from the WebC

If you find any bugs, please let us know by sending an email to webc@svcognac.nl.
We also appreciate feature suggestions!